|
![]()
Croquetes de bledes amb pernil ibèric i lluç de palangreTallem a bronuoise la ceba, l'all i el porro i ho posem a la paella.
Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesàBullim l'arròs al punt i el reservem.
Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitakeTraiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Ous al plat amb verduresSofregim la ceba tallada ben petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure ►
Ou cuit a 66º amb bleda vermella i patata de truitaComençem per la feina més grossa, ja que ens portarà 50 minuts de cocció. Treiem els ous de la nevera una estona abans per a que tinguin la temperatura ambient... Veure ►
Crema de verdures amb envolcalls de brickElaboració de la crema de verdures tradicional:
Sopa de cigrons i bledesRentar i picar la pastanaga, l’api, els grans d’all, l’alfàbrega, el julivert i mitja ceba.
Pastís de patata i bledes amb tomàquet eco1. Pelem i tallem les patates a rodanxes de la mateixa mida. 2. Les posem en una olla amb aigua bullent amb una mica de sal. Bullim durant uns 20-25 minuts o fins que les patates estiguin tendres... Veure ►
Puré de patata amb bledes i xampinyons eco1. Pelem i tallem les patates a trossos. Bullim en aigua amb sal durant 20 minuts. 2. Mentrestant rentem bé les bledes una a una, eliminant les possibles restes de terra, i les tallem a trossos... Veure ►
Quiche de bledes ecològiques1. Escalfar el forn a 180ºC a dalt i a baix. 2. Posar la pasta de full en un motlle rodó d’uns 20-22 cm, la punxem amb una forquilla i la posem al forn durant 15 minuts. 3... Veure ►
Bledes eco amb all i pernil1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.
Estofat de carbassa i azukis eco1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits. 2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda... Veure ►
Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares. 2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre... Veure ►
Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes. 2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts... Veure ►
|