|
![]()
Batut de maduixaRentar les maduixes i treure'n les fulles verdes.
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Iogurt amb mango, maduixa i llavors de xia1. Tallem el mango a daus petits 2. Barregem el iogurt amb les llavors de xia 3. Tallem les maduixes a daus petits
Amanida de brots amb maduixes eco1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot. 2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora... Veure ►
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixaNetegem lenciam i lescarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►
Amanida despinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixaPer confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits doli doliva.Daltra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►
Gaspatxo de maduixaNetegem, tallem i trossegem les maduixes.Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem. En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure ►
|