• Categories
  Les nostres receptes

 

Macedònia de fruites

Macedònia de fruites

Peleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
En un bol, barregeu bé totes les fruites i amaniu-les amb el suc de les taronges.
Ja veieu que es tracta d'una macedònia de fruites senzilla que, evidentment, podeu preparar amb les fruites que us vinguin més de gust... Veure ►

 

 

Peres al vi

Peres al vi

Poseu a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja.
Podeu afegir-hi aigua al vi i la pell pot ser de llimona en comptes de taronja.
Deixeu-ho coure lentament fins que les peres siguin toves... Veure ►

 

 

Ous al plat amb verdures

Ous al plat amb verdures

Sofregim la ceba tallada ben  petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure ►

 

 

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts... Veure ►

 

 

Pastís ràpid de fruites

Pastís ràpid de fruites

1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.

2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure ►

 

 

Creps eco de fruita saltejada

Creps eco de fruita saltejada

1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim.

2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs)

3... Veure ►

 

 

Compota de pera ecològica

Compota de pera ecològica

1. Pelem les peres i les tallem a daus.

2. Afegim les peres en un cassó a foc mitjà i hi afegim el suc d’1 llimona i una mica de gingebre ratllat.

3. Tapem i deixem que bulli a foc baix durant uns 10 minuts... Veure ►

 

 

Peres eco al forn amb nous i mel

Peres eco al forn amb nous i mel

1. Preescalfar el forn a 180º C. Mentrestant, tallar les peres per la meitat i treure el cor amb l’ajuda d’una cullera.

2. En un bol petit, barrejar la meitat de la mel amb la meitat de la canyella... Veure ►

 

 

Gelat de pera eco

Gelat de pera eco

1. Agafa les peres i pela-les.

2. Una vegada sense pell, treu les llavors, talla les peres a trossos petits i posa-les en la part més freda de la nevera durant dues hores aproximadament... Veure ►

 

 

Batut mix estiuenc

Batut mix estiuenc

Netejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada.

Veure ►

 

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►

 

 

Tartaleta de natilles i fruita variada

Tartaleta de natilles i fruita variada

Posar a la base de la tartaleta una mica de natilles.
A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil.
Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg