|
![]()
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Peres al viPoseu a bullir el vi amb les peres, el sucre, la branca de canyella i la pell de taronja.
Ous al plat amb verduresSofregim la ceba tallada ben petita en una paella amb una mica d’oli, i li anem afegint la resta de verdures i fruita tallades a dauets petits, segons aquest ordre: la pera, l’albergínia i el carbassó... Veure ►
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Pastís ràpid de fruites1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica. 2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure ►
Creps eco de fruita saltejada1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim. 2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs) 3... Veure ►
Compota de pera ecològica1. Pelem les peres i les tallem a daus. 2. Afegim les peres en un cassó a foc mitjà i hi afegim el suc d’1 llimona i una mica de gingebre ratllat. 3. Tapem i deixem que bulli a foc baix durant uns 10 minuts... Veure ►
Peres eco al forn amb nous i mel1. Preescalfar el forn a 180º C. Mentrestant, tallar les peres per la meitat i treure el cor amb l’ajuda d’una cullera. 2. En un bol petit, barrejar la meitat de la mel amb la meitat de la canyella... Veure ►
Gelat de pera eco1. Agafa les peres i pela-les. 2. Una vegada sense pell, treu les llavors, talla les peres a trossos petits i posa-les en la part més freda de la nevera durant dues hores aproximadament... Veure ►
Batut mix estiuencNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
|