• Categories
  Les nostres receptes

 

Mousse de xocolata amb coulis de raïm

Mousse de xocolata amb coulis de raïm

Foneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.
Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades.
Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre... Veure ►

 

 

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure ►

 

 

Trufes de raïm ecològic amb formatge de cabra

Trufes de raïm ecològic amb formatge de cabra

1. En un bol poseu els dos formatges i barregeu-los bé.

2. Obriu els grans de raïm eco per la meitat i traieu les llavors.

3. Amb l'ajuda d'una picadora. Tritureu els festucs sense closca... Veure ►

 

 

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta

1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora barrejar el formatge cremós amb el formatge feta fins que quedi una barreja homogènia i esponjosa.

2. Afegir la mel i la farigola picada i batre uns segons més fins que quedi tot combinat... Veure ►

 

 

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic

Cassoleta de formatge amb raïm ecològic

  1. En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar... Veure ►

     

 

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafia

Talleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.
Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►

 

 

Magret ànec amb raïm

Magret ànec amb raïm

Posar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat.
Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg