|
![]()
Mousse de xocolata amb coulis de raïmFoneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades. Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre... Veure ►
Amanida de raïm i figues1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure ►
Trufes de raïm ecològic amb formatge de cabra1. En un bol poseu els dos formatges i barregeu-los bé. 2. Obriu els grans de raïm eco per la meitat i traieu les llavors. 3. Amb l'ajuda d'una picadora. Tritureu els festucs sense closca... Veure ►
Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora barrejar el formatge cremós amb el formatge feta fins que quedi una barreja homogènia i esponjosa. 2. Afegir la mel i la farigola picada i batre uns segons més fins que quedi tot combinat... Veure ►
Cassoleta de formatge amb raïm ecològic
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Magret ànec amb raïmPosar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat.Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa... Veure ►
|