|
![]()
Crema de remolatxaTallem la remolatxa, la ceba i els porros a daus.
Hummus de remolatxa1. Rentar la remolatxa sencera, coure-la durant una hora a foc mig amb aigua amb sal, escórrer, pelar i trossejar-la en 4-5 trossos... Veure ►
Xips de verdures1. Pelar totes les verdures. 2. Tallar les verdures per la meitat i després a rodanxes primes. 3. Cuinar les verdures al vapor, fins que estiguin toves. Reservar-les. 4... Veure ►
Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus. 2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure ►
Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes. 2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure ►
Hamburgueses de remolatxa eco1. Preescalfeu el forn a 190 °C. 2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador. 3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina... Veure ►
Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassaBullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu... Veure ►
|