|
![]()
Xiitake marinatNeteja els bolets.
Crêpes de gambes i xiitakeComencem passant pel turmix tots els ingredients per fer els crepes i ho deixem 1 hora a la nevera.
Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesàBullim l'arròs al punt i el reservem.
Saltat de verdures amb xiitakeTallem les verdures en trossos regulars i petits.
Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitakeTraiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Torrades de bolets saltats amb ou pochéArreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Saltejat oriental amb espaguetisNetejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco1. Posar una mica d'oli en una paella gran a foc alt i afegir els bolets xiitake i maitake, remenant-los de tant en tant... Veure ►
Ramen de pollastre i xiitake ecològic1. Posem els ous a bullir en una olla amb aigua. Bullim durant 7-8 minuts perquè ens quedi una mica cru de dins i els posem en aigua freda uns minuts perquè es refredin i tallem la cocció... Veure ►
Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitakeTallem els espàrrecs a tires, molt finament (si pot ser amb una màquina de tallar embotits, o una mandolina, o un pelador). Els escaldem en aigua bullint (30% de sal) uns 30 segons.Passat aquest curt període de temps, els refredem en aigua amb gel o en aigua freda per frenar la cocció... Veure ►
|