• Categories
  Les nostres receptes

 

Xiitake marinat

Xiitake marinat

Neteja els bolets.
Pica fi l'’all i la ceba. Salteja-ho a una cassola amb l’'oli d’'oliva, fins que quedin transparents. Afegeix els bolets escorreguts i salteja-ho uns minuts.
Afegeix la salsa de soja, el julivert picat i una mica de sal i pebre negre acabat de moldre... Veure ►

 

 

Crêpes de gambes i xiitake

Crêpes de gambes i xiitake

Comencem passant pel turmix tots els ingredients per fer els crepes i ho deixem 1 hora a la nevera.
Mentrestrant, anem fent el sofregit pel farcit: tallem la ceba, el pebrot i l’'all ben petit, quan ho tinguem mig cuit afegim el xiitake laminat i per últim les gambes pelades i tallades... Veure ►

 

 

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Risotto de bledes amb bacó, bolets variats i parmesà

Bullim l’'arròs al punt i el reservem.
Seguidament tallem la ceba, el porro i les bledes i ho afegim a una cassola amb oli perquè es dori. N'’afegim el bacó a daus. Quan tot estigui ben sofregit n'’afegim els bolets variats i removem... Veure ►

 

 

Saltat de verdures amb xiitake

Saltat de verdures amb xiitake

Tallem les verdures en trossos regulars i petits.
Les saltem per separat al wok, una paella molt útil per fer aquest tipus de plat.
Saltar les verdures significa fregir a foc molt viu i agitant-lo de tant en tant... Veure ►

 

 

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure ►

 

 

Torrades de bolets saltats amb ou poché

Torrades de bolets saltats amb ou poché

Arreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Pelar i picar els alls, i tallar en rodanxes les cebes tendres.
Rentar, assecar i picar les herbes.
Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i ofegar els alls, la ceba i les herbes amb una mica de sal... Veure ►

 

 

Saltejat oriental amb espaguetis

Saltejat oriental amb espaguetis

Netejar i tallar el bròquil (trossets no massa grans) i coure’l al vapor fins que quedi cuit però no tou.
Preparar la pasta segons les instruccions i escórrer-la. Mentrestant, escalfar oli en una paella, saltejar el tofu fins que quedi daurat per tots els costats i reservar-la... Veure ►

 

 

Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco

Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco

1. Posar una mica d'oli en una paella gran a foc alt i afegir els bolets xiitake i maitake, remenant-los de tant en tant... Veure ►

 

 

Ramen de pollastre i xiitake ecològic

Ramen de pollastre i xiitake ecològic

1. Posem els ous a bullir en una olla amb aigua. Bullim durant 7-8 minuts perquè ens quedi una mica cru de dins i els posem en aigua freda uns minuts perquè es refredin i tallem la cocció... Veure ►

 

 

Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitake

Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitake

Tallem els espàrrecs a tires, molt finament (si pot ser amb una màquina de tallar embotits, o una mandolina, o un pelador). Els escaldem en aigua bullint (30% de sal) uns 30 segons.
Passat aquest curt període de temps, els refredem en aigua amb gel o en aigua freda per frenar la cocció... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg