• Categories
  Les nostres receptes

 

Amanida amb formatge de cabra

Amanida amb formatge de cabra

Farem una vinagreta amb el vinagre i l'’oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'’oli).
Muntarem l’'amanida amb els tomàquets tallats per la meitat.
Ho amanirem amb la vinagreta... Veure ►

 

 

Farcellets de tomàquet xerri

Farcellets de tomàquet xerri

1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega.

2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle.

3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada... Veure ►

 

 

Amanida de llenties

Amanida de llenties

1. Rentem les llenties amb un escorredor.

2. Tallem els tomàquets xerri eco per la meitat i l'enciam a tires primes... Veure ►

 

 

Focaccia eco de tomàquets xerri i olives

Focaccia eco de tomàquets xerri i olives

1. En un bol posar la farina, el llevat, el sucre i barrejar bé. Fer un forat al mig de la farina i afegir l’aigua. Barrejar de fora cap a dins amb les mans. Afegir una mica d’oli i sal... Veure ►

 

 

Amanida d'estiu amb quinoa

Amanida d'estiu amb quinoa

1. Bulliu la quinoa, l'escorreu i la deixeu refredar
2...								Veure ►
								

 

 

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Escalfar el forn a 230ºC

Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure ►

 

 

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes.

2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure ►

 

 

Amanida mosaic d'estiu eco

Amanida mosaic d'estiu eco

1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.

2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg