|
![]()
Amanida amb formatge de cabraFarem una vinagreta amb el vinagre i l'oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'oli).
Farcellets de tomàquet xerri1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega. 2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle. 3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada... Veure ►
Amanida de llenties1. Rentem les llenties amb un escorredor.
Focaccia eco de tomàquets xerri i olives1. En un bol posar la farina, el llevat, el sucre i barrejar bé. Fer un forat al mig de la farina i afegir l’aigua. Barrejar de fora cap a dins amb les mans. Afegir una mica d’oli i sal... Veure ►
Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacardsEscalfar el forn a 230ºC Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure ►
Carpaccio de tomàquet i remolatxa eco1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines primes. 2. Mentrestant, en un bol petit, barrejar l’oli, el suc de llimona, la sal, el pebre i les herbes... Veure ►
Amanida mosaic d'estiu eco1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida. 2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure ►
|