|
![]()
Préssec en almíbarPeleu els préssecs, partiu-los per la meitat i traieu-ne el pinyol.
Pastís de fruita del tempsBatre la margarina o mantega amb el sucre fins que estigui cremós. Afegir els ous i el iogurt i després la farina, la fècula i el llevat. Barrejar i incorporar la meitat de les avellanes... Veure ►
Copa de crema dolça amb fruites1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure ►
Gelat de préssec ecològic1. Pelar, treure el pinyol i tallar els préssecs a trossos petits. Congelar-los el dia abans. 2. Afegir els préssecs congelats, l'atzavara, el iogurt, el suc de llimona i passar-ho per un processador d’aliments o robot de cuina fins que quedi cremós... Veure ►
Pastís ràpid de fruites1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica. 2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure ►
Melmelada de préssec eco1. Pelar els préssecs i tallar-los a daus petits. 2. En un recipient mitjà, bullir el préssec, el xarop d'atzavara al gust i el suc de llimona. 3... Veure ►
Smoothy de préssec, mango i plàtan eco1. Neteja la fruita, trossejar-la i congela-la. 2. Posa tots els trossos de fruita congelada a la batedora i tritura. 3. Afegeix el suc d’una taronja i aigua segons convingui. 4... Veure ►
Préssec amb iogurt i civada1. En un bol gran, barrejar la civada, les llavors de xia , la beguda vegetal o la llet i el iogurt. Remenar bé. (Deixar-ho preparat la nit abans o 3 hores abans de consumir)
Amanida de quinoa amb préssec ecològic1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure ►
Polos de préssec ecològic1. Peleu els préssecs i talleu-los a trossos. 2. En una batedora, combineu els préssecs el iogurt i la beguda vegetal que més us agradi. Barregeu fins que quedi homogeni... Veure ►
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
|