• Categories
  Les nostres receptes

 

Amanida de pernil i maduixots

Amanida de pernil i maduixots

Rentar i tallar l'’enciam, afegir els ingredients i amanir amb la vinagreta.

Veure ►

 

 

Amanida amb formatge de cabra

Amanida amb formatge de cabra

Farem una vinagreta amb el vinagre i l'’oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'’oli).
Muntarem l’'amanida amb els tomàquets tallats per la meitat.
Ho amanirem amb la vinagreta... Veure ►

 

 

Amanida Waldorf

Amanida Waldorf

1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.

2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure ►

 

 

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil

Per aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i  l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar.

Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure ►

 

 

Ensalada verde especial para embarazadas

Ensalada verde especial para embarazadas

Un consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure ►

 

 

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure ►

 

 

Amanida de llenties

Amanida de llenties

1. Rentem les llenties amb un escorredor.

2. Tallem els tomàquets xerri eco per la meitat i l'enciam a tires primes... Veure ►

 

 

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►

 

 

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Fred de la nevera, prendrem el fetge d'ànec mig cuit (fet per nosaltres o de conserva) i el posarem una hora abans de l'àpat, al congelador. També posem al congelador un ratllador.
Preparem una vinagreta amb el 60% d'oli verge, 20% de vinagre, 20% de vinagre balsàmic i una cullaradeta de mostassa de gra (la que en diuen antiga)... Veure ►

 

 

Receptes amb colirave

Receptes amb colirave

A l'amanida:
Ratllat, és el complement ideal a l'amanida verda. Té el mateix gust que el tronc de la col.

Amb la verdura:
Es pela mig quilo i es talla en rodanxes o cubs petits. Es cou a foc lent amb dues cullaradetes d'oli i dues d'aigua... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg