|
![]()
Amanida de pernil i maduixotsRentar i tallar l'enciam, afegir els ingredients i amanir amb la vinagreta. Veure ►
Amanida amb formatge de cabraFarem una vinagreta amb el vinagre i l'oli (1/4 part de vinagre per 3/4 parts d'oli).
Amanida Waldorf1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem. 2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure ►
Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernilPer aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar. Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix... Veure ►
Ensalada verde especial para embarazadasUn consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure ►
Amanida de raïm i figues1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem... Veure ►
Amanida de llenties1. Rentem les llenties amb un escorredor.
Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixaNetegem lenciam i lescarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►
Amanida despinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixaPer confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits doli doliva.Daltra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►
Amanida dencenalls de fetge dànec i fruits secsFred de la nevera, prendrem el fetge d'ànec mig cuit (fet per nosaltres o de conserva) i el posarem una hora abans de l'àpat, al congelador. També posem al congelador un ratllador.Preparem una vinagreta amb el 60% d'oli verge, 20% de vinagre, 20% de vinagre balsàmic i una cullaradeta de mostassa de gra (la que en diuen antiga)... Veure ►
Receptes amb coliraveA l'amanida:Ratllat, és el complement ideal a l'amanida verda. Té el mateix gust que el tronc de la col. Amb la verdura: Es pela mig quilo i es talla en rodanxes o cubs petits. Es cou a foc lent amb dues cullaradetes d'oli i dues d'aigua... Veure ►
|