|
![]()
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Batut de fruita i lletA la batedora triturar el meló i el plàtan fins que quedi com un puré. Després es pot colar si es desitja. Barrejar el batut amb la lecitina i la llet i prendre. Quan el prenem? Prendre a l'esmorzar, dos o tres vegades a la setmana, fins que passin els calors més intensos de l'estiu... Veure ►
Batut de col KaleNeteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Pancakes de plàtan1. Bat els ous amb el xarop i la canyella. 2. Afegeix el plàtan trossejat i tritura-ho tot amb l'ajuda de la batedora. 3. Posar mantega o una mica d'oli d'oliva verge extra en una paella... Veure ►
Pancake de poma amb canyella eco1. Pelar i ratllar la poma ecològica. 2. Posa tot els ingredients junts (la poma ratllada, la llet o beguda vegetal, la civada, la cullerada petita de canyella i l’atzavara, la mel o la stevia al gust) i tritura amb l’ajuda d’una batedora... Veure ►
Pa de plàtan amb nabius ecològic1. Triturarem els flocs de civada. Reservar. 2. Posar els plàtans, els dàtils i la vainilla en un bol i triturar fins a obtenir una pasta homogènia. 3. Afegir els ous i barrejar amb l'ajuda d'unes varilles, ho podem fer manualment o amb l'ajuda d'una batedora... Veure ►
Smoothy de préssec, mango i plàtan eco1. Neteja la fruita, trossejar-la i congela-la. 2. Posa tots els trossos de fruita congelada a la batedora i tritura. 3. Afegeix el suc d’una taronja i aigua segons convingui. 4... Veure ►
Porridge de civada, plàtan i crema de cacauet1. La nit abans, preparar en un bol posar 1 plàtan triturat i afegir la crema de cacauet, el iogurt, la beguda de civada i ametlles i la mel i barrejar bé. 2. Afegir els flocs de civada, les llavors de xia i la canyella... Veure ►
Pancakes d’espinacs i plàtan eco1. Posar tots els ingredients en una batedora i barrejar fins a obtenir una massa homogènia 2. Posar una paella amb una mica de mantega a foc mitjà... Veure ►
Batut de plàtan i poma ecològic1. Peleu el plàtan i la poma i talleu 2-3 rodanxes de plàtan i de poma i ho reserveu. La resta ho talleu a trossos. 2. Poseu els trossos en una batedora i afegiu el iogurt, les cullerades de civada i un polsim de canyella... Veure ►
Batut de figues, plàtan i quefir
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
|