|
![]()
TaratorPiquem l'all al morter. Quan estigui picat s'afegeixen les nous i es trinxen una miqueta.
Amanida de tomàquet, cogombre i ceba amb espèciesNetejar les hortalises. Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol.
Gaspatxo refrescantPosarem tots els ingredients en una olla, prèviament tallats a trossos.
Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raitaPer la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar... Veure ►
Tabulé- AmanidaUna de les maneres de preparar el cuscús consisteix a posar aigua a bullir amb una culleradeta de sal per, quan arribi al punt d’ebullició incorporar-hi el cuscús, remoure, posar una tapadora i apagar el foc deixant-ho reposar un parell de minuts... Veure ►
Amanida d’azukis amb algues, tomacons i vinagreta de balsàmicEscaldeu les cebes tendres en aigua bullent durant 10 segons. Escorreu-les i reserveu-les.
Granissat de melóAmanida de cogombre Thai1. Tallar el cogombre a rodanxes primes i la ceba a juliana. Posar-ho tot en un bol. 2. Barrejar els ingredients de l’amaniment: el suc de llimona, el sucre, l’oli i la sal, barrejar bé i afegir-ho al bol del cogombre i la ceba... Veure ►
Amanida de cogombre eco1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura. 2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores... Veure ►
Amanida de patata i cogombre ecològic1. Rentar bé les patates i assegurar-nos d’eliminar les restes de terra. 2. Afegir les patates amb una olla amb aigua i bullir durant 25-30 minuts. O fins que la patates estiguin cuites... Veure ►
Sopa freda de cogombre eco1. Pela els cogombres i talla’ls a daus. 2. Posa en una batedora el cogombre, la beguda d’ametlles, els grans d’all, l’alfàbrega, la ceba tallada a daus, la poma pelada i tallada a trossos, el suc de llima i una mica de sal... Veure ►
Sushi de carbassó ecològic1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent. 2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure ►
Amanida de cigrons eco al pesto1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida. 2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina... Veure ►
Amanida mosaic d'estiu eco1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida. 2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure ►
Batut d'api, poma i cogombre eco
GaspatxoPosa tots els ingredients a la cassola o recipient que hagis triat. Les verdures (el tomàquets, els pebrots i el cogombre) han d'estar rentades i el cogombre i l'all pelats. No t'oblidis de l'oli, el vinagre i la sal... Veure ►
Gaspatxo de maduixaNetegem, tallem i trossegem les maduixes.Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem. En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure ►
Amanida de tomàquet i cogombre amb un gra dallPrimer de tot pelarem els tomàquets deixant-los ben nets de pell, ja que la major part de la gent els prefereix pelats.Podem usar qualsevol tipus de tomàquet verd, com ara les varietats Cor de Bou, Raff o Montserrat... Veure ►
|