|
![]()
Montaditos danxovesTallem a rodanxes els tomàquets.
GuacamoleObrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora.
Batut d'alvocatPelar l'alvocat i abocar juntament la resta d'ingredients a la batedora. Batre fins aconseguir una textura cremosa. Quan el prenem? Per la conservació de les seves propietats prendre'l immediatament, per exemple, acompanyat d'una torrada a l'esmorzar o al berenar... Veure ►
Batut de col KaleNeteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Amanida de col vegana1. Talla les verdures a tires primes i reserva. 2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla. 3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure ►
Rosa d'alvocat ecològic1. Tallar l'alvocat per la meitat i pelar-lo. 2. Amb l'ajuda d'un ganivet tallar les 2 meitats de l'alvocat a làmines fines. 3. Estendre les làmines de cada meitat d'alvocat sense separar-les... Veure ►
Torrades de moniato amb ou poché eco1. Escalfa el forn a 200 °C. 2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure ►
Sushi de carbassó ecològic1. Amb l’ajuda d’un pelador de verdures, tallar els carbassons a làmines primes. Reservar les làmines de carbassó en un plat amb paper absorbent. 2. En un bol barrejar el formatge crema i el suc de llima... Veure ►
Amanida de quinoa amb préssec ecològic1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure ►
Ous farcits d’alvocat i tonyina eco1. Bullir els ous durant 12 minuts 2. Un cop freds, pelar-los i tallar-los per la meitat. 3. Posar el rovell en un bol juntament amb l’alvocat, el suc de llimona, la ceba tendra picada, la tonyina i sal i pebre al gust... Veure ►
Arepas de pollastre i alvocat eco1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta... Veure ►
Amanida d'arròs i quinoa ecològica1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre)... Veure ►
Amanida mosaic d'estiu eco1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida. 2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original... Veure ►
Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet1. Agafa les llenties i cou-les.
Crema freda d'alvocat, poma verda i llima
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Gaspatxo de maduixaNetegem, tallem i trossegem les maduixes.Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem. En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua... Veure ►
|