|
![]()
Vinagreta de nous i taronjaTriturar tots els ingredients, menys la ratlladura, amb la quantitat necessària de suc de taronja, fins a aconseguir la consistència desitjada.
Amanida d'espinacs i taronjaRentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d'aigua. Distribuir-los als plats.
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Trufes negres a la taronjaTrossejar la xocolata i barrejar-la amb la ratlladura de la pell de les taronges.
Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de pomaElaboració dels pètals de poma:
Batut d'alvocatPelar l'alvocat i abocar juntament la resta d'ingredients a la batedora. Batre fins aconseguir una textura cremosa. Quan el prenem? Per la conservació de les seves propietats prendre'l immediatament, per exemple, acompanyat d'una torrada a l'esmorzar o al berenar... Veure ►
Bunyols de vent sense gluten i sense lactosaDavantal i a cuinar! 1. Escalfeu l’aigua amb les pells de llimona i de taronja, la branca de canyella, l’oli i la sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i reserveu-ho tot tapat uns 15-20 minuts perquè infusioni... Veure ►
Saltejat de col Kale i nabius1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua. 2... Veure ►
Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet. 2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min. 3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure ►
Amanida de fonoll i taronja1. Pelar les taronges, eliminant totes les fibres blanques i utilitzant solament la polpa. 2. Trossejar la taronja i reservar-la. 3. Netejar el fonoll, eliminant les fulles externes dures i tallar-ho molt fi... Veure ►
Copa de crema dolça amb fruites1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim... Veure ►
Amanida de tardor1. Renta bé l'escarola i la coll llombarda i treu l'aigua amb l'ajuda d'un escorrador o colador. 2. Talla l'escarola i la col a troços i barreja'ls en un bol. 3. Obre les anous i reparteix-les per l'amanida... Veure ►
Melmelada de taronja ecològica sense sucre1. Pelem les taronges assegurant-nos de treure tota la part blanca. 2. Tallem les taronges a trossos i reservem. 3. Posem en una olla un got i mig d'aigua i l'escalfem fins que bulli. Podem afegir una branca de canyella... Veure ►
Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar 2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts... Veure ►
Gelat de taronja ecològic1. Ratllar la pell d'una de les taronges i reservar. 2. Pelar les taronges, traient tots els trossets blancs. Tallar-les a trossos i congelar... Veure ►
Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus. 2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines... Veure ►
Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic1. Escalfar el forn a 200 º C. 2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure ►
Batut de poma i soja amb trocets de maduixaNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Carpaccio de taronja amb torró1· Neteja exhaustivament una de les taronges i retira'n la capa externa de la pell de manera delicada. 2· Talla-la en tires fines i submergeix-la en 250 ml d'aigua bullint amb la meitat del sucre durant 5 minuts... Veure ►
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
Mousse de taronja amb menta i xocolataUn cop hem pelat la fruita afegim les dues nectarines a trossos i el suc de les taronges al got batedor.Batem i tastem. Si la fruita no és prou dolça, hi afegim una cullerada de sucre. Reservem una mica daquesta barreja en un got... Veure ►
Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixaNetegem lenciam i lescarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►
|