|
![]()
Amanida d'espinacs i taronjaRentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d'aigua. Distribuir-los als plats.
Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitakeTraiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curriPiquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Ensalada verde especial para embarazadasUn consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure ►
Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet. 2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min. 3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure ►
Espinacs saltejats amb tofu i sèsam1. Trossejar el tofu i saltejar amb l'oli fins que estigui daurat. 2. Rentar i escaldar els espinacs en aigua bullent amb sal durant 1 minut... Veure ►
Crepes d'espinacs i xampinyons1. Per preparar les crepes, barrejar en un bol la farina, l'ou i un polsim de sal. A poc a poc afegir la llet removent amb una batedora manual. Deixar reposar la massa una hora dins la nevera... Veure ►
Rotllo d'espinacs eco amb salmó1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs. 2... Veure ►
Risotto de coliflor eco1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora. 2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre. 3... Veure ►
Espinacs amb cigrons eco1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure ►
Espinacs i bolets eco a l’all negre1. Rentem i escaldem els espinacs amb aigua bullent amb sal durant 1 minut 2. Mentrestant, tallem els bolets a làmines. 3. Saltem els bolets juntament amb els espinacs i les panses amb una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra... Veure ►
Torrades de moniato amb ou poché eco1. Escalfa el forn a 200 °C. 2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure ►
Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts. 2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure ►
Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet. 2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure ►
Rotlles d’albergínia ecològica1. Preescalfem el forn a 180º C. 2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts. 3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol... Veure ►
Pancakes d’espinacs i plàtan eco1. Posar tots els ingredients en una batedora i barrejar fins a obtenir una massa homogènia 2. Posar una paella amb una mica de mantega a foc mitjà... Veure ►
Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho... Veure ►
Ous al forn amb espinacs i porros1. Escalfeu el forn a 180 °C.
Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn. 2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure ►
Amanida despinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixaPer confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits doli doliva.Daltra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►
|