• Categories
  Les nostres receptes

 

Amanida d'espinacs i taronja

Amanida d'espinacs i taronja

Rentar bé els espinacs i deixar-los escórrer d’'aigua. Distribuir-los als plats.
Tallar el formatge de cabra i les taronges a rodanxes. Repartir els ingredients i amanir al gust, afegint-hi les panses... Veure ►

 

 

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes... Veure ►

 

 

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri

Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem.
Piquem la cabeça d’alls ben petit. Afegim al porro i deixem coure ja destapat... Veure ►

 

 

Ensalada verde especial para embarazadas

Ensalada verde especial para embarazadas

Un consejo que me dio una buena amiga hace mucho tiempo fue que si me quería quedar embarazada, que empezara a tomar ácido fólico. (buen consejo) Y pensé ¿y eso como lo hago? Y lo descubrí, uno de los alimentos que tiene más son las verduras de hoja verde... Veure ►

 

 

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.

2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.

3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana... Veure ►

 

 

Espinacs saltejats amb tofu i sèsam

Espinacs saltejats amb tofu i sèsam

1. Trossejar el tofu i saltejar amb l'oli fins que estigui daurat.

2. Rentar i escaldar els espinacs en aigua bullent amb sal durant 1 minut... Veure ►

 

 

Crepes d'espinacs i xampinyons

Crepes d'espinacs i xampinyons

1. Per preparar les crepes, barrejar en un bol la farina, l'ou i un polsim de sal. A poc a poc afegir la llet removent amb una batedora manual. Deixar reposar la massa una hora dins la nevera... Veure ►

 

 

Rotllo d'espinacs eco amb salmó

Rotllo d'espinacs eco amb salmó

1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs.

2... Veure ►

 

 

Risotto de coliflor eco

Risotto de coliflor eco

1. Ratllem els caps de la coliflor amb l'ajuda d'una picadora.

2. Posem un raig d'oli en una paella i afegim la ceba picada. Cuinem suaument durant 5 minuts fins que estigui tendre.

3... Veure ►

 

 

Espinacs amb cigrons eco

Espinacs amb cigrons eco

1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita... Veure ►

 

 

Espinacs i bolets eco a l’all negre

Espinacs i bolets eco a l’all negre

1. Rentem i escaldem els espinacs amb aigua bullent amb sal durant 1 minut

2. Mentrestant, tallem els bolets a làmines.

3. Saltem els bolets juntament amb els espinacs i les panses amb una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra... Veure ►

 

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure ►

 

 

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.

2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més... Veure ►

 

 

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco

Pasta cremosa d’espinacs i pollastre eco

1. Bullir la pasta en una olla gran amb una mica de salt seguint les instruccions del paquet.

2. Tallar el pollastre a trossos petits i condimentar amb sal i pebre. Coure’l en una paella amb una mica de mantega... Veure ►

 

 

Rotlles d’albergínia ecològica

Rotlles d’albergínia ecològica

1. Preescalfem el forn a 180º C.

2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts.

3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol... Veure ►

 

 

Pancakes d’espinacs i plàtan eco

Pancakes d’espinacs i plàtan eco

1. Posar tots els ingredients en una batedora i barrejar fins a obtenir una massa homogènia

2. Posar una paella amb una mica de mantega a foc mitjà... Veure ►

 

 

Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco

Patates farcides amb xampinyons i espinacs eco

1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho... Veure ►

 

 

Ous al forn amb espinacs i porros

Ous al forn amb espinacs i porros

1. Escalfeu el forn a 180 °C.

2. En una paella gran a foc mitjà, posar la mantega amb l'oli d'oliva. Afegir-hi els porros i coure'ls, remenant de tant en tant, fins que estiguin suaus i tendres però no daurats, uns 6-8 minuts... Veure ►

 

 

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco

Pizza de figues amb formatge, ruca i espinacs eco

1. Escalfeu el forn a 200 ºC. Folreu la safata de forn amb paper per forn.

2. En una paella amb oli d’oliva coeu la ceba tallada a rodanxes fins que estigui suau i transparent. Uns 10-12 minuts a foc mig-baix... Veure ►

 

 

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Amanida d’espinacs saltats amb ibèric i foie, tomàquet confitat, espàrrecs de marge i maduixa

Per confitar els tomàquets primer els pelem i tallem per la meitat. Després els netegem de les llavors i deixem que es confitin a foc lent en una cassola amb dos dits d’oli d’oliva.
D’altra banda, saltem el pernil ibèric en una paella, juntament amb els espinacs... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg