• Categories
  Les nostres receptes

 

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

Calçots en tempura sobre un llit de trinxat de col amb botifarró, ceps i pernil ibèric

1.Pelem els calçots fins que quedi una capa blanca i els tallem en 2 o 3 trossos segons les seves dimensions.


2.Seguidament els posem a escaldar en aigua bullint 3 o 4 minuts, i els resevem... Veure ►

 

 

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Crema de verdures amb envolcalls de brick

Elaboració de la crema de verdures tradicional:
Netejar i trossejar les verdures, i les posem dins una olla.
Afegim aigua fins que les verdures quedin totalment cobertes... Veure ►

 

 

Pasta amb salmó i bròcoli

Pasta amb salmó i bròcoli

1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.

2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.

3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme... Veure ►

 

 

Galetes de gingebre sense sucre

Galetes de gingebre sense sucre

1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà... Veure ►

 

 

 Amanida tèbia de verdures verdes

Amanida tèbia de verdures verdes

1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina.

2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé... Veure ►

 

 

Torrades de moniato amb ou poché eco

Torrades de moniato amb ou poché eco

1. Escalfa el forn a 200 °C.

2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts... Veure ►

 

 

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.

2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més... Veure ►

 

 

Hummus de tija de bròcoli

Hummus de tija de bròcoli

1. Poseu una olla d'aigua salada al foc fins que bulli.

2. Afegiu-hi les tiges de bròcoli tallades i deixeu-ho bullir durant 5 minuts, o fins que estiguin tendres. 

3... Veure ►

 

 

Buddha bol de verdures eco

Buddha bol de verdures eco

1. Escalfar el forn a 200 ºC

2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional)... Veure ►

 

 

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Pizza integral eco de bròcoli amb salsa d’anacards

Escalfar el forn a 230ºC

Tallar les flors del bròcoli i picar una part del tronc del bròcoli, tallar els tomàquets cherry per la meitat, picar la ceba i barrejar-ho tot en un bol juntament amb el blat de moro amb un bon raig d’oli d’oliva, una mica de sal i de pebre... Veure ►

 

 

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

Amanida de quinoa amb préssec ecològic

1. Rentar bé la quinoa i bullir-la durant 10 minuts amb una olla amb aigua i una mica de sal. Un cop passats els 10 minuts escórrer bé i deixar refredar escampada en un plat gran... Veure ►

 

 

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

Pollastre amb bròcoli a la taronja ecològic

1. Escalfar el forn a 200 º C.

2. En una safata per forn amb paper de forn col·locar el bròcoli tallat i el pollastre tallat a daus i posar-hi sal, pebre i oli. Barrejar bé i estendre-ho per la safata... Veure ►

 

 

Cassoleta de bròcoli amb tonyina eco cremosa

Cassoleta de bròcoli amb tonyina eco cremosa

1. Escalfar el forn a 200ºC.

2. Rentar i tallar el broquin en floretes petites. Posar-ho en una safata per forn juntament amb la tonyina i remenar bé perquè es barregi.

3... Veure ►

 

 

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

Amanida d'arròs i llenties amb alvocat i tomàquet

1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra... Veure ►

 

 

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

  1. Per a l'ajoblanco: pela els alls i neteja'ls bé. Escalda'ls de 2 3 vegades.
  2. Pela el meló i talla'l a trossos. Barreja'ho tot amb la resta d'ingredients.
  3. Deixa-ho a la nevera durant 24 h... Veure ►

     

 

Amanida de canonges i ou poché

Amanida de canonges i ou poché

1. Sobre un llit de canonges o créixens, que són molt depuratius, posa-hi llàmines de pastanaga i xampinyons ruixats amb suc de llimona perquè no s'oxidin.

2... Veure ►

 

 

Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge

Broquetes gratinades al forn amb verdures, patates i formatge

    1. Preescalfem el forn a 200 °C.

    2. Tallem les verdures i les patates en trossos, prèviament rentades, i les enfilem en broquetes alternant una peça de cadascuna d'elles... Veure ►

       

 

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

Pasta amb carxofes eco, tomàquet i encenalls de pernil

1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin... Veure ►

 

 

Crepes farcides de carn i verdures eco

Crepes farcides de carn i verdures eco

Comencem fent el farciment de verdures:
1. Per a això rentem, pelem i tallem les verdures, reservant una ceba.


2. Tirem a la paella una mica d'oli i ho deixem a foc mitjà... Veure ►

 

 

Paté de pastanagues amb gingebre

Paté de pastanagues amb gingebre

1· Neteja les pastanagues, trosseja-les en peces petites i cuina durant uns minuts.

2· Pica els grans d'all en trossos molt petits, juntament amb les nous i el gingebre... Veure ►

 

 

Crema de xampinyons amb beguda de soja

Crema de xampinyons amb beguda de soja


1· Neteja i talla els bolets.

2· En una paella amb oli, fregim la ceba i el porro (deixant un tros d'uns 4 cm) amb all picat.

3· Afegeix els bolets, cou-los amb la beguda de soja durant uns 15 minuts... Veure ►

 

 

Canelons vegans amb beixamel

Canelons vegans amb beixamel

1· Tritura la ceba i daura-la suaument en una cassola amb oli d'oliva. Incorpora els bolets tallats petits i la pastanaga ratllada. Continua removent fins que les verdures estiguin totalment cuites... Veure ►

 

 

Sopa de galets farcits vegans

Sopa de galets farcits vegans

1·Rentar, pelar i tallar la ceba, el porro i les pastanagues. 

2· En una cassola, sofregir el porro i la ceba amb oli d’oliva verge.

3· Quan comencis a veure color, afegeix les altres verdures i els cigrons... Veure ►

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg