|
![]()
VichyssoiseComencem a preparar la vichyssoise tallant els porros a trossets. Oli a la cassola, i hi fem suar el porro a dins.
Macedònia de fruitesPeleu i talleu a bocins petits totes les fruites, excepte les taronges.
Pomes al fornNetegeu les pomes i buideu-ne el cor.
FarinosaDesfeu el llevat amb l'aigua i afegiu-hi l'oli, el sucre, la matafaluga, el celiandre i la sal.
Amanida Waldorf1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem. 2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata... Veure ►
Vichyssoise de pomaSense Thermomix:
Xoco-pomes MindundisCom temperar la xocolata?
Amanida de Col Kale, cigrons i nous1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans. 2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot... Veure ►
Tartaletes amb crema d'aranja i pètals de pomaElaboració dels pètals de poma:
Batut de col KaleNeteja i pela tota la fruita, excepte la poma.
Gelatina de fruites i alga agar-agarTalleu la fruita en làmines.
Amanida de col xinesaEn primer lloc , pelar i ratllar les pastanagues. Netejar l'api , picar les fulles en trossos fins i tallar les branques a rodanxes fines. Netejar la col xinesa , retirar el tronc i tallar les fulles en tires fines... Veure ►
Amanida de col vegana1. Talla les verdures a tires primes i reserva. 2. En un bol posar l’alvocat i desfés-lo amb l’ajuda d’una forquilla. 3. Afegeix la resta d’ingredients i remou fins que quedin ben barrejat... Veure ►
Pastís ràpid de fruites1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica. 2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes... Veure ►
Amanida de rúcula i poma1. Afegir tots els ingredients de l'amaniment en un bol i barrejar bé, ajudar-nos d'una batedora si cal. Provar i corregir si fa falta. 2. Posar la rúcula, la poma a dauets i la ceba tallada fina en un bol i barrejar... Veure ►
Compota de poma1. Pelar i tallar a daus de la mateixa mida les pomes eco. 2. Col·loca els trossos de poma en una olla i afegeix aigua fins que quedin coberts i el suc de llimona i canyella al gust (si vols, pot ser una branca de canyella que al final caldrà retirar)... Veure ►
Pancake de poma amb canyella eco1. Pelar i ratllar la poma ecològica. 2. Posa tot els ingredients junts (la poma ratllada, la llet o beguda vegetal, la civada, la cullerada petita de canyella i l’atzavara, la mel o la stevia al gust) i tritura amb l’ajuda d’una batedora... Veure ►
Creps eco de fruita saltejada1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim. 2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs) 3... Veure ►
Sopa freda de cogombre eco1. Pela els cogombres i talla’ls a daus. 2. Posa en una batedora el cogombre, la beguda d’ametlles, els grans d’all, l’alfàbrega, la ceba tallada a daus, la poma pelada i tallada a trossos, el suc de llima i una mica de sal... Veure ►
Suc de poma i pastanaga eco1. Rentem la poma, la tallem per la meitat i li traiem el cor. 2. Rentem bé les pastanagues i ens assegurem que no quedin restes de terra. 3. Pelem el gingebre amb l'ajuda d'un ganivet o pelador... Veure ►
Xips de poma eco amb canyella1. Escalfar el forn a 100 º C. 2. Tallar les pomes a làmines i col·locar-les en una safata pel forn amb paper per forn a sota. 3. Posar la canella per sobre. 4... Veure ►
Delícies de poma amb amanida Waldorf1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar. 2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar... Veure ►
Amanida de flors comestibles eco1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby. 2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador... Veure ►
Snack d’api amb formatge de cabra eco1. Pelar i tallar ben petita la poma 2. Trencar i picar les nous 3. En un bol gran barrejar el formatge de cabra, les nous i la mitja poma 4. Posar la barreja a les tires d’api prèviament tallades a una mida de 5-6 cm 5... Veure ►
Galetes de poma amb canyella eco1. Escalfar el forn a 180 º C i posar paper de forn a una safata per forn amb un raig d’oli. 2. En un bol, barrejar la compota de poma, la canyella i els flocs de civada. 3... Veure ►
Batut de plàtan i poma ecològic1. Peleu el plàtan i la poma i talleu 2-3 rodanxes de plàtan i de poma i ho reserveu. La resta ho talleu a trossos. 2. Poseu els trossos en una batedora i afegiu el iogurt, les cullerades de civada i un polsim de canyella... Veure ►
Batut d'api, poma i cogombre eco
Batut de poma i soja amb trocets de maduixaNetejar la fruita, retirar pell, ossos o llavors, triturar-la i anar afegint la resta d'ingredients fins a aconseguir la textura desitjada. Veure ►
Crema freda d'alvocat, poma verda i llima
Broqueta de fruites naturals amb gelat i xocolata blanca perfumada amb ratafiaTalleu la fruita en daus regulars i els enfileu a la broqueta de fusta combinant els colors.Poseu dins d'un cassó la cobertura de xocolata blanca i la nata liquida i ho escalfeu molt lentament perquè no es cremi, i quan ja quasi estigui, afegiu-hi la ratafia... Veure ►
Tartaleta de natilles i fruita variadaPosar a la base de la tartaleta una mica de natilles.A sobre, disposar les fruites prèviament tallades amb estil. Podem acabar amb una mica de gelatina de poma perquè ens aporti un toc brillant... Veure ►
Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixaNetegem lenciam i lescarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada... Veure ►
|